Hösten tar ett starkt grepp om oss och det börjar bli kallare och mörkare ute. Vi kan inte vara ute lika mycket som vi brukar sommartid och vi hittar gärna på aktiviteter i hemmet under en mörk höstkväll. I den digitala tidsålder som vi lever i så använder oss gärna av våra surfplattor och smarta telefoner för att få tiden att gå. Här får du några förslag på aktiviteter för en mörk höstkväll.

  • Det finns mycket roliga tillbehör som man kan koppla till sina digitala enheter som exempelvis belysning i hemmet eller övervakning via digital kamera. Detta är ett smart sätt att koppla in sitt hem in i den digitala tidsåldern. Du får full kontroll via din smarta telefon eller surfplatta via en app och kan styra din belysning och övervaka ditt hem.
  • Mysiga hemmakvällar framför TV:n kan också locka en mörk höstkväll, med dagens teknik så kan du koppla en Chrome Cast eller Apple TV till din digitala TV och få tillgång till betydligt mer att titta på. Du kan streama musik från Spotify eller annat streaming tjänst till din ljudanläggning för mysiga hemmakvällar eller partyn.
  • Vi har fokuserat mycket på den digitala biten och vill också nämna något analogt. De klassiska spelen får vi inte glömma bort, som exempelvis Monopol och Nya Finans. Det kan gott vara en skön aktivitet i höstmörkret att spela något spel tillsammans. Ett par timmar rinner fort iväg när man väl satt igång.
  • Har man intresset för böcker så kan man kura ner sig i favoritfåtöljen och läsa en god bok. Har man svårt för att lösa böcker så kanske en ljudbok kan fungera lika bra.

 

admin