När sommaren nu äntligen är här är det dags att börja planera för allt roligt man ska göra under semester och sommarlov. Hur mycket man än planerar kommer det dock alltid finnas stunder då man blir uttråkad. När man åker bil, klipper gräs eller väntar på att flintasteken ska bli färdiggrillad är bara några av dessa stunder. Därför tänkte vi tipsa om olika sätt som du kan få dessa stunder att flyga förbi.

Ett av de hetaste tidsfördriven denna sommar är så kallade fidget spinners. Det är en perfekt leksak att ta fram när du är uttråkad eller stressad. Den passar så väl vuxna som barn och dess popularitet har verkligen exploderat de senaste månaderna. De används bland annat som hjälpmedel för barn med koncentrationssvårigheter. Helt klart en av sommarens hetaste tidsfördriv!

Det kan dock vara svårt att använda din fidget spinner när du är ute och klipper gräset till exempel. Men det finns andra saker du kan roa dig med då. Vårt förslag är podcasts. Dessa finns som du säkert vet inom en mängd olika ämnen. Oavsett om du är intresserad av politik, humor eller samtal mellan människor finns det säkert en podd för dig därute som gör det roligare än någonsin att klippa gräset.

Det finns så klart massvis med andra saker du kan roa dig med i sommar. Att ta med sig brädspel eller en kortlek till stugan eller på semesterresan kan vara ett smart val. Då kan barnen roa sig medan du kör eller också kan ni spela på kvällen innan ni ska sova. Att många spel idag också finns som appar gör det lättare än någonsin att ta med sig spel. En surfplatta är ju mycket smidigare än en spelkartong. Oavsett kan det nog innebära många skratt och roliga stunder för dig och din familj.