De flesta av oss har olika intressen och kanske är det så att ditt intresse är hockey? I så fall så kan denna artikel vara något för dig. Sport är något som många hänger sig åt i olika avseenden. Vissa tycker om att se på hockey medans andra älskar att utöva sporten.

Om du är den som älskar att spela hockey så kanske du till och med är den som startar upp ett hockeylag för att få utlopp för det du älskar. I många fall så kan det vara så att du spelade mycket hockey som ung men både arbete och familj kom emellan och du fick lägga dina skridskor på hylla. Nu kanske det är dags att ta tag i ditt stora intresse igen. Se till att få igång fysiken och konditionsträna mycket så du orkar med den fysiska sporten ishockey.

Skaffa dig adekvat utrustning för ditt hockeyspelande och dra ihop ett gäng som kan tänkas vilja spela hockey på sin fritid. Kolla upp med del lokala hockeyföreningen om att hyra hockeyplan vissa kvällar i veckan. Där ni kan spela hockey och umgås på isen. Det är en trevlig sport att hålla på med och ger bra träning för den som kommit upp i åldern. Det krävs ungefär 8 till 10 för att få ihop två lag som kan spela mot varandra. Och det finns säkert de som har ett lika stort intresse för hockey som du har.

admin