För oss som gillar fotboll är den här tiden på året lite av en högtid. Sakta men säkert kommer de europeiska toppligorna snurra igång och för oss fans finns det massvis med spännande matcher att följa. Imorgon drar den engelska högstaligan, Premier League igång, och det kommer säkert bli en fantastiskt spännande säsong.

Fjolårets vinnare Chelsea ser starka ut även i år men det har skett lite av en kapprustning vilket gör att årets Premier League blir svår att sia om.

Arsenal, Liverpool, Manchester United, Manchester City har alla förstärkt sina lag och fjolårstvåan Tottenham har visserligen inte värvat några nya spelare men har heller inte tappat så mycket. Samtidigt har uppstickarlag som Everton och West Ham värvat friskt och vill säkert blanda sig i kampen om Europaplatserna.

De två Manchesterklubbarna sticker ut mest och har verkligen öppnat plånboken i sommar. Det blir intressant att se hur de får ihop sin trupp men det finns många spännande nyförvärv i dessa två lag. För oss svenskar känns det extra spännande med Manchester United då de värvat unge svenska mittbacken Victor Nilsson Lindelöf från Benfica.

Det blir onekligen en spännande säsong att följa.

Om du är den typen av supporter som brukar sitta i tv-soffan och känna att du kan göra det bättre så behöver du inte vänta längre. Att spela så kallade fantasyspel är väldigt roligt och där får du själv styra över trupputtagningar med mera och får sedan poäng beroende på hur de levererar i de riktiga matcherna.

Säsongen är snart här och vi kan knappt bärga oss.

admin