Hösten är äntligen här men många kanske tycker att det känns tungt och motigt när vädret nu blir gråare. Men misströsta inte, det finns mycket roligt du kan göra i höst. Idag tänkte vi därför prata lite om några roliga aktiviteter inför hösten.

Först och främst vill slå ett slag för att skaffa en cykel om du inte har en sådan sedan tidigare. Det ger dig en ökad rörlighet och du kan på så sätt ta dig runt och ut till olika roliga platser i ditt närområde. Hos Cykelkraft kan du hitta många olika cyklar för olika ändamål och där kan du säkert hitta något som passar dig. När du fixat en cykel är det dags att hitta något roligt att göra.

En aktivitet som blir allt populärare, delvis tack vare sociala medier, är att fotografera. Att dokumentera och skildra sitt liv och vad man gör är något många gillar att göra. Vi har dock ytterligare ett tips här. Att inhandla en drönare är ett spännande alternativ till en ”vanlig” kamera. Priset drar visserligen iväg lite men har du råd kan det bli en riktigt rolig leksak för dig.

De bilder du tar kommer också få en spännande dimension då du kommer fotografera ur vinklar och på platser dit inte många andra når. Att till exempel ta bilder från ovan av din hemstad eller hitta roliga eller häftiga mönster i naturen kan innebära riktigt häftiga bilder.

Om du går in på Instagram finns det mycket inspirerande konton att följa. Till exempel detta, svenska Airpixels, som tar fantastiska bilder med sin drönare. Så hoppa upp på cykeln och ge dig ut och upptäck. Lycka till!

admin