Telefonen har blivit vår viktigaste ägodel och vi gillar att skämma bort den med tillbehör och liknande. På den svenska marknaden köper vi mest Android-telefoner, men iPhone-telefonerna blir allt populärare.

Här om dagarna kom iPhone 6 och iPhone 6 Plus ut på marknaden och Apple-dyrkare runt om i världen jublade och köade.

Den senaste mobilen skryter med den största och bästa skärmen hitintills. Sexan är faktiskt väldigt lik i storleken som många Android-telefoner. I den senaste versionen har man också förbättra wifi-kapaciteten men inte lyckats driva upp batteritiden något mer. Det finns upp till 128 GB utrymme om man köper en av de dyrare modellerna.

Det det dock inte många dagar innan den nyaste iPhonen hamnade i dålig dager. Plötsligt ploppade det upp massor av YouTube-videos och artiklar som berättade att telefonen är väldigt skör och kan böja sig om det utsätts för tryck. Dock ska man nog ta detta med en nypa salt. I videon nedan kan du se hur man testar detta och lyckas men kraften han använder är sällen densamma som telefonen utsätts för under vardaglig användning.

Dock har det inte utkommer så många tillbehör till just den här modellen än. De äldre versioner är fortfarande väldigt populära och den mest stabila ser ut att vara iPhone 4/4S. Kanske är det också därför som man kan hitta mycket tillbehör till just den. Man kan få tag på billiga iPhone skal överallt men vill man ha störst utbud så är det iPhone 4/4S som toppar listan i antal.

När det kommer till alla telefoner, iPhones inkluderat, så betyder inte alltid att nyare versioner utklassar de äldre helt. De äldre versionerna av iPhones är minst lika bra och fyller samma funktion även om de kanske är lite tjockare och har lite sämre skärmupplösning (aldrig något du kommer märka som ägare av en äldre telefon).

 

admin