Nu så här efter att julhetsen har lagt ner sig så kan det vara en del som har fått lite pengar i julklapp. Pengar som oftast har öronmärkts till att  spenderas på något roligt eller användbart. I denna artikeln har vi samlat några förslag som uppfyller båda kraven. 

Telefonskal

Allt eftersom att telefonerna blir allt dyrare så börjar vi bli mer och mer försiktiga med dem. Trots att de är gjorda för långvarigt bruk så är det svårt för tillverkarna att göra en telefon som klarar av att bli tappad i backen om och om igen, något som tyvärr är allt för vanligt. Det är här telefonskalen kommer inte, de hjälper dig helt enkelt hålla din telefon hel längre.

De finns dessutom i många olika utseenden och modeller så att du kan välja en som passar din stil och dina behov. Vissa har till och med inbyggda funktioner så som extra batteri eller plånbok.

Sällskapsspel

Spel är något som alla älskar, även om alla människor inte älskar alla spel. Att köpa ett brädspel kan först låta som något som endast faller in under rolighetskategorin men det kan även vara ett viktigt verktyg. Att bygga upp och vårda relationerna inom familjen och mellan vänner är otroligt värdefullt och där kan spel vara den perfekta underhållningen att samlas runt.

Små smarta lösningar

Internet är fullt av små smarta produkter som är lika konstiga som självklara. Buzzfeed har en lista på en stor mängd av dessa skapelser som både gör ditt liv enklare och roligare.

 

admin