Mobilfodral är en av de mest synliga accessoarerna som finns, förutom håret, smycken, glasögon och väskor. Alla kollar sin mobil då och då, och det är inte alltid som man ser telefonens märke, men nästan alltid lägger man märke till mobiltelefonfodralet. Ett snyggt fodral kan dra många blickar till sig, eller kan göra att mobilen känns som nyare och fräschare.

Kanske döljer det repor eller sprickor på telefonen eller ger mobilen den färg eller mönster som man önskar att den hade. Det kommer ständigt nya fodral på marknaden, som är helt rätta till säsongens nya mode. På sommaren vill man inte bära runt på tunga väskor, utan man kanske behöver ett som har lite extra plats för några kort och lite pengar, som passar på stranden. Under terminerna eller när semestern är över, passar ett enklare fodral bra, eftersom som man troligtvis tar med sig plånboken ändå i jobb- eller skolväskan.

Varför inte ge din mobil en make-over?

Precis som du själv behöver ett lyft ibland, kan det känns fräscht att byta sitt mobilfodral, som passar din ”nya stil” eller till de nya trenderna som gäller. På idealofsweden.com hittar du många mobilfodral som är både exklusiva, svensktillverkade och av fin kvalitet. Dessa fodral går aldrig ur tiden och passar för alla till både sommarens och vinterns mode. Det finns så många mobilfodral att välja mellan i olika material, som rymmer allt från några kort, pengar och mobil, till de lite större som rymmer det mesta som finns i en plånbok. Vissa fodral är av samma mjuka högkvalitativa material som plånböcker och i samma distinkta färger. De passar för den som söker ett fodral som håller lite längre och ser lite exklusivare ut, eller om du helt enkelt vill ha en plånbok med plats för mobilen.

admin