Internet är tveklöst något av det absolut största som hänt mänskligheten. En av de bästa sakerna med Internet är ju som bekant att det finns så väldigt många roliga saker som man kan göra ute på nätet, som till exempel att läsa tidningar och magasin, titta på film och TV, lyssna på musik, shoppa och så givetvis spela. Just vilka olika typer av spel som man hittar på nätet tänkte vi titta närmare på här.

Rollspel

Att spela olika typer av rollspel på nätet är något som är mäkta populärt, vilket inte är så konstigt eftersom det inte bara är roligt utan det faktum att det ofta också krävs en hel del tänkande. Ett av de mest kända rollspelen är så klart World of Warcraft med miljontals spelare världen över.

Flash-spel

Är man bara ute efter att slå ihjäl en kvart eller två är de så kallade flash-spelen idealiska. Flash-spelen är relativt enkla till grafiken, vilket gör att de kan spelas direkt i webbläsaren, vilket är en klar fördel. Flash-spel finns i en rad olika genrer, som sport, äventyr, action och strategi.

Pengaspel

Olika typer av spel om pengar är givetvis också en kategori av spel på nätet med ett brett utbud. Förutom odds och betting finns som bekant även casinospel samt pokerspel på nätet.

admin