Om du på nätet söker efter tips och eller betting så kommer du att få upp en hel del resultat ifrån olika spelbolag som erbjuder dig att spela hos dem. Men måhända är det lite mer än bara detta du eftersöker? 

Mer än bara 1×2

Att spela på tipset, Stryktipset, odds eller något annat brukar grunda sig i ett intresse för själva idrotten som det spelas på. Gällande stryktipset så är det förstås fotboll som är intresset bakom detta, och fotboll är förmodligen också det mest populära att spela på när det kommer till tips och odds. Hursomhelst om vi återknyter till det vi skrev om att det förmodligen finns ett bakomliggande intresse till spelandet så tänker vi att du som spelare också är intresserad att läsa intressanta analyser, speltips och experters tips – inte bara se 1×2 på din skärm och intet mer.

Detta är i regel vad du får hos många spelbolag, vilket, ju, är lite tråkigt. Därför tänkte vi tipsa om en sajt som innehåller lite mer. Du kan inte just spela på sajten men man ger tips på var du kan finna de bästa spelen – gott nog, det. Sajten heter Tippat och är alltså en sida där man ger speltips, recenserar och berättar vilka spelbolag som är värda att besöka, var du finner de bästa oddsen och så vidare. Dessutom har man på Tippat.se två bloggar.

Sparka och spring / Bloggen

Förutom att bara ge speltips så har man på Tippat alltså två bloggar som gör att man skiljer sig en del åt från spelbolagen. På spelbolag som exempelvis Betsson så finns det en blogg, men i jämförelse med Tippats bloggar så är den väldigt formell. Här får du istället intressanta analyser av experter som inte håller igen på krutet ens med språket och hittar finurliga vinklar på inläggen. Det blir helt enkelt en lite mer genuin känsla än du får hos spelbolagen.

Den vanliga bloggen kan man säga tar upp idrottshändelser i allmänhet, kanske i synnerhet fotboll. Sparka och spring är en blogg som framförallt är inriktad mot Stryktipset och Europatipset.

Goda råd att följa

I längden är det bra chans att gå plus på att spela på oddset i olika sporter, om man vet vad man gör och läser på sig om sportnyheter. Det är bra att veta vilka lag det går bra för och om de kanske fått en spelare bänkad eller liknande, händer sånt nära inpå matchen är det inte alltid det är reflekterad i alla odds man ser. Om man aldrig har spelat på oddset tidigare finns det några goda råd man kan se till att följa:

  • Skaffa en separat spelkassa – pytsa in en viss summa i den varje vecka eller månad och spela aldrig för mer pengar än vad du stoppade in.
  • Spendera inte spelkassan för fort – bestäm en summa och spela inte för mer än det varje dag, omkring 5% är en bra startsumma.
  • Leta bästa oddsen – man får inte alltid bästa oddsen på ett och samma ställe, håll ögonen öppna efter alternativ.
  • Singlar är bäst – i längden är det svårt att vinna på att spela på tripplar.
  • Välj rätt odds – spela inte på för låga odds, det är heller inte värt det i längden.

 

admin